fbpx

Het reilen & zeilen van Navis Organica
maakt het verschil:

we boat the extra mile!

Klant is kapitein!

Jij bent niet zomaar een klant en daarom verleent Navis Organica méér dan ‘zomaar’ schoonmaakdiensten. We streven naar een hechte en solide samenwerking gebaseerd op vertrouwen, expertise en flexibiliteit.
We gaan met jou, de klant en kapitein, in gesprek en voeren constructief overleg om een goede verstandhouding te bestendigen en onze diensten te optimaliseren.

Meerpalen van partners

Elk van onze partners is betrouwbaar en standvastig als een bolder – maar tegelijkertijd duurzaam en ecologisch ingesteld. Navis Organica streeft er samen met zijn partners naar om zowel producten als schoonmaaktechnieken voortdurend te verbeteren. Zo stevenen we steevast af op een optimale tevredenheid en blinkend schone schepen of jachten.

Milieubewuste maintenance

Ethisch ondernemen is tegenwoordig niet meer mogelijk zonder bekommerd te zijn om het milieu. En terecht! Daarom vinden wij het heel belangrijk om enkel in zee te gaan met producten waar een gecertificeerd ecolabel op plakt – en die dus 100% biologisch afbreekbaar zijn. Het zou toch een beetje sinister zijn om de wateren te vergiftigen waar we zo graag op ronddobberen, hé?

  • Duurzaam ondernemen

  • 100% ecologisch

  • Zorgvuldig gekozen partners

  • Propere communicatie

  • Schitterende service